Porodica Bekam, svi sem Dejvida koji trenutno studira u Njujorku, okupila se u sredu u jednom poznatom lodonskom restoranu povodom Dejvidovog rođendana. Potpuno neočekivano, pridružio im se i najstariji sin čime je dokazao da je kod Bekamovih porodica uvek na prvom mestu. 

Bilo je to jedno od najlepših rođendanskih iznenađenja koje su mu deca i supruga priredila za taj dan. Bivši fudbaler nije mogao da iskontroliše svoje emocije kad je ugledao svog sina, koji se potrudio da bude tu za njegov rođendan. A celu situaciju je zabeležila brižna supruga i mama Viktorija. 

Na snimku se može videti kako Bruklin u jednom trrnutku ulazi u restoran i snažno grli oca sa leđa, čestitajući mu rođendan. Usled prijatnog iznenađenja, tata je jedva uspeo da zadrži suze radosnice.

"Šta ti radiš ovde?", upitao ga je šokiran Bekam i nastavio da ga grli, ne verujući da je taj trenutak stvaran. Koliko je ovo iznenađenje bilo za sve prisutne (sem partnera u zločinu - mame), dokazuje i komentar malene Harper koja je uzbuđeno konstatovala: "Nisam znala da dolazi Bruklin!"

Pripreme za ovaj poseban dan, koji inače Bekamovi shvataju ozbiljno, što smo mogli da vidimo i iz skorašnje proslave Viktorijinog rođendana, trajale su danima. Viktorija je sa decom osmisilila gomilu iznenađenja, što je i podelila na svom Instagram profilu, pa je tako malena Harper svom tati napisala čestitku.

"Dragi tata, nadam se da ti se sviđa tvoj super poklon. Voli te Harper. Volim te jako, jako, tata!", napisala je ova preslatka devojčica.  

Na Viktorijinom Instagram profilu može se videti i zajednička fotografija iz njihovog doma na kojoj nedostaje samo Bruklin, koji im se pridružio u restoranu.

"Srećan rođendan najboljem tati! Svi te mnogo volimo!", napisala je Viktorija u dirljivoj čestitki koju je uputila svom suprugu za rođendan, koja je do sada sakupila skoro milion lajkova. 

Za kraj možemo samo da konstatujemo da su deca i porodica najvrednija stvar na svetu i da smo bogati onoliko koliko sreće i ljubavi pružamo jedni drugima. Porodica Bekam je jedan od najlepših primera među poznatima koja potvrđuje ovo pravilo, pare ne mogu kupiti ljubav i zajedništvo, što možete pogledati i u GALERIJI. 

Dejvid Bekam je doživeo nekoliko prijatnih iznenađenje na proslavi 43. rođendana u Londonu, a za sve to su zaslužni njegova supruga Viktorija i deca.