Od detinjstva je na malim ekranima i velikom platnu, iako zadovoljna svojim poslom, Hilari Daf na svojoj koži, a zbog svog tela, osetila je posledice javnog života. 

Od žena se generalno očekuje previše, a kada su one poznate ličnosti, onda čitava javnost zna da one ta očekivanja nisu ispunile. One, naravno, i ne moraju da zadovoljavaju ničije kriterijume i da se uklapaju u nametnute (nerealne) standarde, ali je pritisak ogroman i ne može svako sa njim da se izbori. 

Hilari Daf je uspela i želi da i vi ti učinite i zato vam prenosi svoje iskustvo i ono šta je ona shvatila.

"Užasno je to što se danas samo mršavo telo smatra lepim! Treba da slavimo individualnost i da se osećamo dobro u svom telu, a ne da pokušavamo da dostignemo nerealne ciljeve", rekla je tridesetogodišnja glumica Hilari Daf za magazin Women's Health i objasnila na koji način joj je majčinstvo promenilo život.

Još kao tinejdžerka Hilari je stalno bila na dijetama u suzdržavala se od određenih nmairnica, čak i onda kada je bila premršava. Kada je 2012. godine rodila sina Luka bila je nezadovoljna postporođajnom težinom i frustrirana svojim izgledom, ali se sada konačno pomirila sa činjenicom da više nikada neće izgledati kao pre porođaja i odlučila da o tome govori.

"Naučila sam da budem ponosna na svoje telo i ono šta ono čini za mene i ono šta je činilo dok sam bila trudna sa sinom", rekla je glumica.

"Još jednu stvar sam shvatila u mesecima nakon porođaja, a to je da se moje telo tokom trudnoće menjalo punih devet meseci i da više nikada neću izgledati isto kao pre. Čak i kada sam počela da mršavim, shvatila sam da mršavim drugačije nego ranije, drugačije od žena koje se nisu porodile", rekla je u intervjuu.

"Moje telo mi je pomoglo da stvorim tu neraskidivu vezu između mene i deteta. To što sam bila uz svoje dete u prvim mesecima njegovog života mi je daleko važnije od toga da odmah izgubim kilograme", rekla je popularna glumica.

Fotografije Hilari Daf u svečanom, ali i opuštenom izdanju možete pogledati u galeriji:

Na koji način je majčinstvo promenilo njen odnos prema fizičkom izgledu, i šta su postali njeni prioriteti nakon porođaja, otkriva popularna američka glumica Hilari Daf.