Zavodljiva Eva Longorija sada je najsrećnija trudnica na svetu. Čini se da ne može da sakrije svu sreću što je u 42. godini ostala u drugom stanju, ponosno radi, šeta i uživa u iščekivanju svog dečaka koji će uskoro doći na ovaj svet.

"Moj sin biće okružen jako snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi znao i da ih podrži u budućnosti i oda im počast kakvu zaslužuju sve žene. Svetu su potrebno jaki i plemeniti muškarci", napisala je Eva Longorija na društvenim mrežama.

Glumica je dodala i da već sada uživa sa svojim sinom i da se u drugom stanju oseća osnaženo i moćno.

Longorija je od 2016. u braku s Hoseom Bastonom, medijskim mogulom, vlasnikom "Televise", najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi.

Čini me veoma srećnom i moj muž mi se divi što ću raditi do poslednjih dana trudnoće. Završavamo romantičnu komediju "Overboard" i cela ekipa je jako srećna", rekla je stranim medijima popularna Eva koja još nije odabrala ime za sina, ali je najavila da će biti "dugačko i u skladu sa njenim poreklom".

Evi će ovo biti prvo dete, a Baston već ima troje dece iz prethodnog braka. Glumica je i tu zablistala, jer kaže da je jako srećna i što je maćeha tako divnoj deci.

U galeriji pogledajte fotografije lepe trudnice u poodmakloj trudnoći...

Buduća mama Eva Longoria otkrila je kako će vaspitavati sina, ali i kako se oseća i da li radi u trudnoći.