Slavni holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis milione dolara koje su zaradili ne planiraju da ostavi deci nakon smrti i moraće sami da se pobrinu za sticanje bogatstva, otkrio je poznati tata.

"Ne stvaramo nasledstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari", otkrio je svoje planove Ešton gostujući nedavno u jednoj emisiji.

Međutim, glumački par ipak svoju decu ne misli da ostavi na cedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

"Ako moja deca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, daću im, ali novac neće dobiti tek tako", objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im deca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

Par kojeg pamtimo iz serije "Vesele sedamdesete" svoju decu, ćerku Vajat i sina Dimitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrednosti o novcu. Deo tog vaspitanja uključuje i ukidanje poklona za praznike.

"Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja ćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu deda i baka. Deca više ne znaju da cene jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari", rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvode zabranu darivanja dece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

Pozati mama i tata odlučili su da svojoj deci ne ostave nasledstvo, a evo i zbog čega...