Kim Kardašijan i Kanje Vest bili su ponosni roditelji devojčice Nort i dečaka Sejnta kada su poželeli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja. Rijaliti zvezda je, međutim, zbog zdravstvenih problema morala da zatraži usluge surogat majke. Tako je, početkom godine, porodica Kardašijan-Vest postala bogatija za jednog člana - surogat majka, poznata kao kao Lorena, donela je na svet devojčicu koja je nazvana Čikago.

U jednoj od novijih epizoda rijalitija "U korak s Kardašijanovima" pojavila se pomenuta Lorena, koja je otkrila da ima dvoje svoje dece i istakla da je za nju trudnoća prirodno stanje i da ima osećaj kao da je rađanje dece nešto što je predodređena da radi.

S druge strane, iako je van sebe od sreće što je ponovo postala mama, Kim Kardašijan je izjavila da joj je teško što nije sama nosila svoje treće dete i da brine hoće li sa Čikago uspostaviti vezu kakvu ima sa svojom decom koju je sama rodila.

"Iako cenim to što nisam morala da se ugojim, a zatim da ponovo smršam... bilo bi mi draže da sam to sama uradila. Nadam se da ću je voleti isto... Svako kaže da nema nikakve razlike. Ipak, više bih volela da sam to uradila sama", reči su Kim Kardašijan koje su šokirale mnoge roditelje.