Iako ima tek dvadesetdve godine, špasnka lepotica odlično se snašla u najzahtevnijoj životnoj ulozi. Još kada uzmemo u obzir da je za samo dve godine postala majka četvoro dece, moramo priznati da joj ide više nego odlično.

Kristijanovo prvo dete, Kristijana Juniora, pre osam godina rodila surogat majka. Na taj korak se ponovo odlučio i u junu prošle godine, kada mu je druga surogat majka rodila blizance - Matea i Evu, i to u momentu kada je njegova mlada devojka već bila trudna sa njihovim prvim zajedničkim detetom - ćerkicom Alanom Martinom.

Dok se većina mama postepeno priprema za majčinstvo, Georginin put je bio dosta uzbudljiviji, ali ako je suditi po njenom osmehu, ne i teži. Ona je svim srcem prihvatila Ronaldovu decu o kojima se brine kao da su njena u šta smo imali priliku da se uverimo više puta gledajuću prelepe porodične fotografije iz njihovog doma.

U velikom intervjuu koji je dala za magazin "Hello" otvoreno je priznala koliko ih je zajednička ćerkica dodatno zbližila, i kao par i kao porodicu, zbog čega je neizmerno srećna.

"Najdraža su nam jutra koja provodimo u igri i zagrljajima sa svom našom decom", priznala je.

Iako ima pomoć u kući, decom se uglavnom bave njih dvoje i svo slobodno vreme koje imaju posvećeno je upravo mališanima.

A kada Kristijano nije tu, sa njima se jako dobro snalazi i sama.