Kim Kardašijan i Kanje Vest obradovali su svoje fanove i podelili vest o rođenju svog trećeg deteta, međutim, ono što su svi željno iščekivali je bebino ime.

Navikli smo da Kim i Kanje imaju originalne ideje kada su imena njihove dece u pitanju a mnogi su se pitali da li će Kim nastaviti tradiciju svoje porodice i dati ćerki ime koje počinje na K.

Ona je na svom Twitter nalogu napisala jednostavan post - Čikago Vest i otkrila ime svoje nove ćerkice. Smatra se da je ovako odala počast rodnom gradu svog muža Kanjea, mestu gde je odrastao i zaljubio se u muziku.

Čikago, koju je u ponedeljak na svet donela surogat majka, je treće dete Kim i Kanjea koji imaju četvorogodišnju Nort i dvogodišnjeg Sejnta.

Naravno, kako se i pretpostavljalo internet je poludeo a komentari su se samo nizali. Većina je želela da iznese svoje mišljenje o imenu i mora se primetiti da je više negativnih komentara i ljudi koji su začuđeni izborom imena, a jedan od njih, sa kojim se složio najveći broj ljudi, je glasio "Izabrala si najgluplje ime, ikada!"