Folk pevačica Slađa Alegro podelila je sa svima sreću zbog radosnih vesti, a poželela je da se zahvali onima koji joj znače, ali i da otkrije da će kroz nekoliko meseci roditi - devojčicu.

Pre dve godine rekla je sudbonosno "da" svom izabraniku Zoranu, a sada je rešila da ne krije lepe vesti, te je na društvenim mrežama napisala sve što joj je na srcu.

"Počelo je najlepše razdoblje mog života. Od danas sam zvanično na prvoj najdražoj poslovnoj pauzi, sa velikim i srećnim razlogom. Posle punih dvadeset godina odmaram i to zašto... Hvala vam što ste bili tu uvek, i kad je lepo i kad je bilo manje lepo. Hvala mojim momcima što su mi ulepšali život svako na svoj način", započela je, pa je dodala:

"Hvala beskrajno mojoj večitoj podršci, čoveku koji je glava moje karijere, koji pomaže da moje srce i moj glas čuju i osete svi. Družimo se vrlo brzo na nekim novim nastupima, do tad živi i zdravi mi bili, srećni i veseli. Vaša Slađa Alegro od srca", napisala je u opisu slike, na kojoj piše da čeka devojčicu.