Teško mogu da zadržim onu veru u dobro, kojoj sam posvetio svoj život, a da ne osetim vrelinu očaja. Čini mi se da plamen proždire čitav svet koji sam poznavao, da sve za šta sam u životu mario i za šta sam se borio, sve što sam bio odgajen da branim i volim, nestaje u narandžastom ognju. Plameni jezici palacaju oko rubova priče koja se bliži kraju, a plamen je vreo i neumoljiv i dočekaće svoj dan.

U novom svetskom poretku alternativne istine, Neron Golden je veličanstveno poseban čovek u svakom pogledu. Doselio se u Ameriku pod tajanstvenim okolnostima, preuzeo novi identitet i vrlo brzo pronašao svoje mesto u samom vrhu lestvice visokog društva Njujorka. On je bogat, moćan, otac trojice sinova zvučnih imena: Dionisa, Apuleja i Petronija. Ali odakle potiče to njegovo bogatstvo? Ko se zapravo krije iza grandiozne fasade njegove vile? I kakve to utvare proganjaju njegovu porodicu, poput nekog drevnog indijskog prokletstva?

Yumama i Vulkan vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Ko je autor knjige "Kuća Goldenovih"?, dobiće na poklon po jednu knjigu.

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd), i to u roku od 14 dana.