Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Bergam o trudnoći i roditeljstvu: 'Kada sam se porodila, plakala sam tri dana' (FOTO)

Zvezda serije "Senke nad Balkanom" postala je mama u dvadesetčetvrtoj godini, a u jednom intervjuu otkrila je kako se osećala tokom trudnoće i posle porođaja.

 Izvor: Foto: Marina Lopičić

Glavna protagonistkinja serije "Senke nad Balkanom", koja je pažnju prvo privukla scenama seksa da je mogla bolje da odigra ulogu koja joj je poverena.

Iako ima 26 godina, majka je dvogodišnjeg dečaka Danila i glumica koja je dobila glavnu ulogu u nagledanijoj seriji na RTS-u, ona ističe da stremi još većem životnom i poslovnom uspehu.

"Iskreno, ne osećam da sam velika zvezda jedne serije, bar se ne ponašam tako. Živim potpuno normalno. Desi mi se da mi šalju poruke na račun toga kako sam odglumila lik Maje Davidović. Nisu svi utisci i komentari gledalaca pozitivni, ima i onih negativnih. Nedavno mi je jedna žena poslala poruku na društvenim mrežama kako joj se uopšte ne sviđa kako sam odglumila. Ali da se razumemo, meni je to sasvim uredu", kaže Marija, i dodaje da se slaže sa mnogim kritikama koje dobija.

Povezane vesti

"Nisam zadovoljna time kako sam donela tu ulogu, ima tu mnogih stvari koje bih promenila kada je reč o mojoj glumi. Mogla sam bolje da donesem lik, ali ako sve saberemo, rekla bih da je utisak kod ljudi dobar. Veoma sam samokritična, to je nekada znalo mnogo da me košta. Zato, kada to pomešate s ovim što vam govore ljudi, dobijete jedan sasvim pristojan komentar", objašnjava glumica, koju smo pitali šta joj najviše smeta u tumačenju ovog lika:

"To su stvari iz struke, tiču se konkretno mene. Dok gledam seriju, tačno vidim da sam negde mogla bolje da donesem scenu, to će neko reći da je zanemarljivo, ali meni nije. Veliki sam perfekcionista i zato kritike na svoj račun i iznosim", objašnja Bergamova.

Mnogi komentarišu da serija opisuje današnju Srbiju u kojoj ima razmaženih bogatašica:

"Delimično pokazuje današnju Srbiju, ali ne u velikom delu. U seriji nema pozitivnih junaka, a ja sam privatno okružena sa mnogo takvih. Još nešto, Maja nije prostitutka, kako su je neki doživeli, ona je žena egzibicionista."

Embedded Comments: AppleMark
Foto: Beta

Preplakala sam trudnoću

Marija je nekoliko godina u braku sa našim najuspešnijim glumcem u inostranstvu Radivojem - Rašom Bukvićem, sa kojim ima sina. Bergamova priznaje da je emotivna:

"Dok sam bila trudna plakala sam non-stop. Kada sam se porodila, tri dana sam plakala od radosti. Sada manje plačem. Rastuže me teške sudbine", završava mlada glumica.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica