Protekli vikend Seka Aleksić provela je sa svojom porodicom u inostranstvu, a kako je izgledalo njihovo putovanje, otkrila je svojim fanovima na društvenim mrežama.

Fotografije su dobile veliki broj lajkova i komentara, a "predivna porodica" samo je jedan od mnogih koji se učestalo ponavljaju.

"Hvala ti, Seko, što svojim primerom promovišeš zdravu, normalnu porodicu, što je danas jako retko. Porodicu koja zajedno provodi lepe trenutke, gde su oba roditelja prisutna u odgajanju svog deteta kao krune svoje ljubavi. Bar da je više ljudi kao što si ti. Nisu sve javne ličnosti svesne koliku odgovornost nose, šta pokazuju svojim primerom. A ono što je najlepše, ti to radiš samo iz ljubavi", napisala je jedna Tatjana.

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Nov 26, 2017 at 2:31am PST

Sekini fanovi su, takođe, otkrili da se ova lepa porodica prošetala glavnim ulicama Beča, a mnogi su im poželeli i proširenje porodice.

Kako je sama istakla u skorašnjem intervjuu, naša popularna pevačica ponovo je na programu veštačke oplodnje i nada se devojčici.

"Suprug i ja uživamo u svakom trenutku sa našim sinom i molimo se da naša kuća uskoro bude bogatija za još jednog malenog člana", ističe pevačica.