Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograđanki 'pauk' odneo auto sa bebom na zadnjem sedištu

Jeleni M., juče je u Beogradu vozilo "Parking servisa" odnelo automobil u kojem je bila njena šestomesečna beba.

 Izvor: Foto: Profimedia

"Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a "pauk" je odnosio moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili da voze. Ne mogu da opišem strah i paniku koju sam u tom trenutku osećala.." ovako za "Blic" priča Beograđanka Jelena M. kojoj je, kako tvrdi, "Parking servis" juče odneo automobil u kojem je bila i njena beba.

Sve je počelo kada je Jelena M. u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila svoje šestomesečno dete.

"Trebala sam da svratim do muža, koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Pošto je bilo jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dole sa mužem, a imala sam šta i da vidim. Vozilo "Parking servisa" je odnosilo moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili da voze u nepoznatom pravcu", ističe Beograđanka.

Povezane vesti

Kako kaže u tom trenutku je osetila strah koji nije mogla da opiše. Nije joj jasno kako nisu videli bebu u kolima. Odmah je pozvala dispečera "Parking servisa" kako bi preneli vozačima da se zaustave i daju joj dete.

"Iz "Parking servisa" su obavestili vozače šta se desilo, da je beba u kolima i da se zaustave. Međutim, samo su mi poručili da dođem do autoplaca gde ću moći da preuzmem bebu. Odmah sam sela u auto i otišla pravo tamo. Dete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam da vičem na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu videli bebu i zašto nisu stali da uzmem dete, na šta su mi oni zapretili da će pozvati socijalnu službu. Strašno", ističe majka bebe.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica