Od kada je prevazišla problem sa prekomernim mučninama i povraćanjem, koji je imala na početku trudnoće, Kejt Midlton, ponovno je društveno angažovana.

Poslednjih nedelja viđali smo je kako se druži sa decom na različitim humanitarnim aktivnostima, kako trenira sa mladim teniskim nadama kao i na svečanostima i gala prijemima. 

Međutim, juče je vojvotkinja imala zaista "lud" dan, pogotovo za jednu trudnu princezu!

U toku prepodneva sa svojim suprugom, princem Vilijamom, posetila je pogon za proizvodnju Lend Rovera, gde je u okviru obilaska bila planirana i test vožnja po preprekama koju je, ni manje ni više, odvozala sama, i to u štiklama! 

Pored fenomenalnih dubokih čizama na štikle, Kejt je obukla crne pantalone i stari kaputić ravnog kroja sa belim detaljima, koji je nosila u poseti Njujorku 2014. godine, dok je bila trduna sa svojim drugim detetom, princezom Šarlot.

Ali tu njenim dnevnim aktivnostima nije bio kraj. Istog dana, popodne, prinčesvki par je posetio stadion Aston Vile u Birmingemu gde je posetila radnike kraljevske fondacije Coach Core osnovane 2012. godine kojoj je cilj da pomogne mladim ljudima u građenju karijere sportskih trenera.

A za tu priliku vojvotkinja je u potpunosti promenila stajling, a sportska kombinacija koju je odabrala imala je najposebniji detalj - trudnički stomačić koji se sada, po prvi put, zaista vidi.

Omiljena britanska trudnica, još jednom je oduševila javnost kako svojim šarmom, tako i svojim stilom i odevnim kombinacijama začinjenim nalepšim detaljem - trudničkim stomačićem.