Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojin Ćetković o odrastanju svojih devojčica: Ne sumnjam da će biti problema, mi smo takvo društvo (FOTO)

Poznati glumac, koji inače veoma retko govori o svom privatnom životu, u jednom intervjuu otkrio je od čega strahuje kada je u pitanju odrastanje njegovih ćerki.

 Izvor: Foto: News1/ Nebojša Mandić

Osim što važe za jedan od najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković slove i za omiljene glumce čiji projekti podrazumevaju određeni kvalitet i sjajne ocene kritike i gledalaca.

Kako njihove ćerkice polako odrastaju, oni sve više shvataju da ih je jako teško zaštititi od svega što slava nosi sa sobom.

"Mogu da ih čuvam koliko god hoću, ali one idu u školu i druže se sa drugom decom. Pokušali smo da im objasnimo zbog čega su im roditelji popularni, ali mislim da još uvek toga nisu svesne. Do sada nisu imale, Bogu hvala, problema zbog našeg posla, ali ne sumnjam da će ih biti, pošto smo mi takvo društvo", izneo je svoje mišljenje Vojin u jednom intervjuu.

Povezane vesti

Osim toga, Sloboda i Vojin daju sve od sebe da ih zaštite i od kiča koji je sveprisutan u današnjem društvu, te popularni glumac ističe kako ga je pomalo strah što njegove mezimice odrastaju u ovakvom vremenu.

"To im je što im je, na to ne mogu da utičem. Ja sam rastao u fantastičnom društvu, pa se dogodio raspad. Kada sam postao punoletan, narednih deset godina smo ratovali, pa me ni to nije zaoblišlo. Da li je ovo vreme bolje ili lošije od onog u kome sam se ja formirao kao čovek, ne znam", zaključio je Ćetković.

Povezane vesti

I o braku i odnosu sa suprugom Vojin je govorio iskreno.

"Kao i svaki drugi brak. Što više zajedničkih tema imamo, veće su šanse da opstanemo. Trudimo se da pronađemo vreme za sebe, pošto je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom", rekao je Ćetković, priznavši da u njihovom braku postoji mnoštvo prepreka.

"Ima ih, ali ne mislim da imamo neke manje ili veće probleme od ostalih ljudi. Karijere su nam u uzlaznoj putanji od kako smo zajedno", dodao je glumac.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica