Po prvi put Cineplexx organizuje manifestaciju Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma, u periodu od 9. do 15. novembra. Tokom Porodičnih dana, svi postojeći i budući korisnici Cineplexx bonus kluba i Porodičnog film kluba imaće priliku da uživaju u najraznovrsnijem dečijem programu i najgledanijim filmovima iz prethodnih godina po fantastičnim cenama. 

Program, kao i cene karata, možete da pogledate na stranici: www.cineplexx.rs

Yumama i Cineplexx vas nagrađuju - osvojte karte za animirani film "Vajana"!

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto. 

Prve tri mame koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Koliko dana traje Festival dečijeg filma u Cineplexx bioskopima?, osvojiće po dve karte za film Vajana, koji će biti prikazan u ponedeljak, 13. novembra u 18:20h u sledećim bioskopima: Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.

Napomena: Pored odgovora, pošaljite nam svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja. Dobitnice će biti kontaktirane mejlom.