Mame, tate, mališani, imamo za vas dobre vesti! Cineplexx Porodični dani  postaju bogatiji, raskošniji i traju duže! U periodu od 9. do 15. novembra u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji će se održati po prvi put manifestacija pod nazivom "Porodični dani – festival dečijeg filma" uz prikazivanje najpopularnijih naslova za najmlađe iz protekle godine i specijalnu cenu ulaznice. Ali to nije sve! Manifestaciju će zatvoriti svetska premijera filma "Čudo", ostvarenje inspirisano najčitanijim bestselerom Njujork tajmsa o dečaku Avgustu Pulmanu.

Sve postojeće i buduće korisnike Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ - 250 dinara za 2D i 370 dinara za 3D u bioskopima u Beogradu, odnosno 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije u bioskopima u Kragujevcu i Nišu[i]. Karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.

Tokom „Porodičnih dana“, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazano čak 25 filmova, među kojima se nalazi osam novih naslova, šest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera.

Ukoliko ste propustili da pogledate „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Pevajmo“, „U potrazi za Dori“, „Štrumpfove:Skriveno selo“, „Vajanu“ ili želite ponovo da uživate u nekom od filmova iz bogatog, repriznog programa manifestacije, iskoristite priliku da to uradite po specijalnoj ceni ulaznice.

Pored filmova koji su obeležili proteklu filmsku godinu, tokom „Cineplexx Porodičnih dana“, na velikom platnu biće prikazivano i šest filmova, koji su osvojili bezbroj nominacija i nagrada na filmskim festivalima širom sveta. Film „Crvena kornjača” je dobitnik specijalne nagrade žirija na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu i nominacije za nagradu Oskar, „Usnula devojka" je nagrađivana šest puta i nominovana čak 22 puta u više kategorija: za najbolji film, glumicu, scenario… na festivalima u Australiji, Berlinu, Buenos Airesu, Sijetlu, Melburnu, Nešatelu, dok je „Crveni pas” dva puta nominovan ove godine za najbolji film.

Da je Srbija deo Holivuda kada su filmovi u pitanju, govori i činjenica da će svi posetioci samo u bioskopima Cineplexx poslednjeg dana festivala, 15. novembra imati ekskluzivnu priliku da pogledaju svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo”, u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts, Džejkob Trembli i Oven Vilson.

Raskošni dečiji filmovi ove jeseni će otvoriti vrata ka maštanju, razbibrizi i uživanju, a najmlađima ćemo filmski doživljaj obojiti radionicama, brojnim animacijama, igrama i poklonima.