Jovana Joksimović porodila se pre manje od mesec dana, a već je vratila vitku liniju, koju je imala pre nego što je zatrudnela. Voditeljka se sa suprugom Željkom Joksimovićem pojavila u jednom prestoničkom restoranu i pokazala da majke zaista posebno sijaju. 

Srećni roditelji trogodišnjeg Koste i jednomesečnih bliznakinja Srne i Ane rešili su da sebi daju malo oduška i izašli su u provod. Oni su uslikani u centru grada, a ovo je Jovanino prvo pojavljivanje u javnosti otkako je izašla iz porodilišta.

Niko nije moga, a da ne primeti da je voditeljka veoma brzo skinula stomak i vratila staru liniju i blistala u kratkoj crvenoj haljini i crnim čizmama.

Željko, koji je na večeru izašao posle probe za konceret "Dva sveta" koji će održati 1. decembra u Sava centru, i Jovana uživali su u društvu prijatelja. U restoranu zadržali nekoliko sati, a lokal su napustili zajedno s Nenadom Kneževićem Knezom i njegovom verenicom Tatjanom.

Popularna voditeljka i majka troje dece, sa suprugom Željkom Joksimovićem izašla na večeru i uživala u društvu prijatelja.