Svi posetioci će tokom Porodičnog dana koji je zakazan za nedelju, 15. oktobra, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, BIG Beograd, Kragujevac Plaza i Niš, od 12 do 17 časova, moći da uživaju u ukusu novih sladoleda, dok ih uz svaku kupljenu ulaznicu očekuju sjajni pokloni.

Mališani će od 16 časova u bioskopu Cineplexx BIG Beograd imati priliku i da se druže i pogledaju novi animirani hit, zajedno sa glumačkom ekipom koja daje glasove junacima iz čarobne Ekvestrije.

Sinhronizovana avantura „Moj mali Poni“ nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom. Glavnim junacima filma glasove su pozajmili Marijana Aranđelović, Jelena Jovičić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Boda Ninković i vokal Sara Jovanović (Sara Jo).

Na programu tog dana, biće i ostali animirani filmovi „Tvrd orah 2“ i „Mali Bigfoot“, sinhronizovani na srpski jezik, kao i „Lego Ninjago“ film, koji je osvojio srca mališana.