Kada je njena devojčica zadobila opekotine nakon što je punjač za telefon stavila u usta, mama Kortni Dejvis prvo nije želela to da deli sa svojim pijateljima na Fejsbuku, međutim na kraju je to ipak učinila kako bi upozorila sve roditelje. 

"Kada sam shvatila koliko roditelja ne razmišlja o tome gde ostavlja punjač za telefon, odlučila sam da podelim sa svima šta se dogodilo mojoj ćerki i nadam se da će svi u buduće da razmisle dva puta pre nego što ga ostave na mesto na kome deca mogu da ga dohvate.

Pre skoro dve nedelje moja ćerka je stvaila u usta punjač za telefon. Nakon pregleda lekar je potvrdio da se radi o opekotini koju je izazvala struja, i da ne može da nam prepiše nijednu kremu jer bi je dete polizalo. Međutim, rana usnama je iz dana u dan bivala sve veća

Svakog dana moj punjač stoji na mestu gde dete ne može da ga dohvati, međutim, taj dan sam ga zaboravila. Bilo je potrebno samo nekoliko sekundi da ga moja ćerka uzme i stavi u usta. Samo jedan dan ga nisam skonila na mesto i on je završio u ustima moje ćerke. 

Ona, na sreću, ne oseća ništa -  ne boli je. 

I zato molim sve roditelje, bake i deke i bebisiterke da obavezno stavljaju punjač na mesto gde deca ne mogu da ga dohvate!

Moja ćerka je imala sreće, možda vaše dete neće imati!"

Kako je ova objava izazvala ogromno interesovanje roditelja, majka devojčice Gabi, na svom Fejsbuk profilu redovno izveštava o njenom stanju - koje je iz dana u dan sve bolje, a ona se ponaša kao da je ne boli. Takođe, mama je naglasila da je u pitanju originalan punjač za telefon Samsung Note 5 i da ga je ona kupila u radnji.

Još uvek je pod znakom pitanja da li će devojčica, s obzirom da je njena rana na usnama velika, morati da ide i na plastičnu operaciju, ali najvažnije je da je najgore prošlo.