Jubilarni, dvadeseti po redu, Dečiji sajam održaće se od 6. do 8. oktobra u Beogradu.

Na Yumaminom štandu roditelji će imati priliku da se i ovaj put posavetuju sa našim stručnim saradnicima, dok će mališani uživati u kreativnim radionicama i zabavnim igrama.

U petak, 6. oktobra, od 13 do 15 časova, dr Biljana Kostić odgovaraće na sva pitanja u vezi sa zdravljem i negom beba i dece, a istog dana, u terminu od 15 do 17 časova, Bojana Bogojević će pokušati da reši sve pravne dileme trudnica i roditelja.

U subotu od 14 do 17 časova, naš gost biće dr Nataša Čabarkapa koja će, zajedno sa svojim timom logopeda, reedukatora psihomotorike i psihologa, testirati decu i davati savete roditeljima na temu pravilnog razvoja govora.

Nedelja na Yumaminom štandu je rezervisana za mališane - od 11 do 12 časova, defektolog Marija Končar održaće radionicu "Veoma gladna gusenica" (za decu od dve do četiri godine), a tačno u podne, deca uzrasta od pet do sedam godina uživaće u čitalačkoj radionici "Ostrvski meda sve gleda", koju će voditi Tanja Lebović Zečević iz ProPolisbooks-a. Za najaktivnije male učesnike obezbeđeni su i pokloni!

Pored stručnog savetovališta i radionica, na našem štandu, roditelje i mališane očekuju i drugi zabavni sadržaji. 

Zahvaljujući portalu "Stil", u subotu od 17 do 19 časova i nedelju od 13 do 15 časova, Radmila Zorić i Tomaž Sklabinski održaće astro savetovanje, a svi naši posetioci će moći da se zabave i uz neverovatne VR 360 naočare i brojne magazine naše izdavačke kuće.

Ulaz na XX dečiji sajam je besplatan. Očekujemo vas!