U Njujorku je pre nekoliko dana održana godišnja modna gala svečanost kojoj su prisustvovale brojne poznate, priznate i cenjene ličnosti iz sveta mode.

Međutim, kada se na tepihu pojavila poznata trudnica, modna dizajnerka i bogata naslednica lanca hotela "Hilton", Niki, čitav modni svet ostao je bez daha. Naime, u poodmakloj trudnoći, buduća mama sve je zasenila crvenom top haljinom, jednostavnog kroja, koja nosi potpis uglednog modnog kreatora Oskara de la Rente. 

Poznato je koliko trudnice sijaju, ali ova bivša zvezda noćnog provoda, dokazale je kako žene u drugom stanju jednu krajnje svedenu haljinu mogu da učine posebnom. 

Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg se o ovoj glamuroznoj haljini priča danima. Naime, cena ove toalete iznosi čak 7.000 dolara, što je naravno, učinilo da se jave i oprečna mišljenja, odnosno polemike, da li ona zaista toliko i vredi.

Koliko god da je trudnicama problem da u poodmakloj trudnoći pronađu odgovarajuću odevnu kombinaciju, posebno kada je u pitanju neka svečanost, mnoge žene su se zapitale da li je potrebno izdvajati toliku sumu novca.

Pogledajte i procenite sami...

Poznata trudnica, modna kreatorka i naslednica "Hilton" imperije, uspela je da zaseni sve svojom glamuroznom crvenom haljinom.