Jovana Joksimović, supruga pop zvezde Željka Joksimovića, donela je juče na svet bliznakinje Anu i Srnu. Popularna voditeljka porodila se u ranim jutarnjim časovima carskim rezom, u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. 

"Željko je želeo da se Jovana porodi u najboljim uslovima, te je za suprugu iznajmio jednokrevetni apartman. Oboje su izrazili želju da Jovanu porodi ginekolog Aleksandar Ljubić, jer joj je on vodio i prvu trudnoću i u njega imaju najviše poverenja. Željko je bio uz Jovanu ceo dan, jer su im doktori rekli da bebice stižu nakon ponoći, a on je žarko želeo da prisustvuje porođaju. Samo nekoliko puta je otišao do kuće, a nakon kratkog odmora bi se vraćao u bolnicu da bude sa suprugom", rekao je izvor blizak paru.

"Jovana se porodila oko dva sata iza ponoći, a on nije želeo da propusti dolazak na svet svoje dve devojčice. Željko je čak i nakon porođaja ostao u bolnici, a kada se Jovana probudila, prvo je ugledala njega i bebice", kaže izvor. 

Nekoliko sati nakon što je dobio dve ćerke, Joksimović je radosnu vest podelio sa fanovima na društvenim mrežama. 


Foto: Marina Lopičić

"Svet je od danas bogatiji za još dve divne devojčice. Anu i Srnu. Dobro nam došle, drage princeze", napisao je na svom Tviter profilu pevač, koji sa popularnom voditeljkom već ima sina Kostu.