Poznata holivudska glumica, iz braka sa kolegom Benom Aflekom, ima troje dece - jedanaestogodišnju Vajolet, osmogodišnju Serafine i petogodišnjeg Samjuela. U svetu poznatih zna se da je Dženifer posvećena majka i da se trudi da njena deca svaki trenutak provedu kvalitetno, a deo porodičnih rituala ove porodice je i "Da dan".

Nakon ovogodišnjeg "Da dana" koji su "slavili" ove nedelje, poznata mama je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je gotovo neprepoznatljiva! Otečena od umora i iscrpljenosti, ali ipak ponosna, ovom fotografijom oduševila je sve svoje fanove, a posebno druge roditelje.

U opisu fotografije poznata glumica je napisala: "Nikada mi nije potrebna kafa koliko posle 'Da dana'".

Foto: Profimedia

Za dan posvećen deci i njihovim avanturama, koji obeležavaju jednom godišnje, poznata glumica pronašla je inspiraciju u fantastičnoj dečjoj knjizi "Da dan" autorke Ejmi Kruz Rozental.

Prema savetu iz knjige, jedan dan u godini roditelji svojoj deci na sve želje i zahteve odgovaraju sa "da", bilo da se radi o tome da biraju picu za doručak ili želji da ostanu budni čitavu noć.

Roditelji, pratioci i obožavaoci poznate glumice odmah su se prepoznali u njenoj objavi, a onda i sami u komentarima delili svoja iskustva u vezi sa "Da danom".

"I mi takođe slavimo 'Da dan' zbog te knjige! Zabavno je, ali veoma iscrpljujuće! Uglavnom jedva čekam da se dan završi", glasio je jedan od komentara ispod fotografije. 

Za peti tradiocionalni "Da dan" u domu poznate glumice, deca su tražila da spavaju u šatoru u dvorištu. Sudeći po fotografiji, bila je to iscrpljujuća noć, ali svakako će uspomene ostati do kraja života.

Holivudska lepotica i majka troje dece, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je gotovo neprepoznatljiva od umora nakon noći koju je provela sa svojim mališanima.