Dok je bila devojčica, Loli je svake godine za rođendan dobijala od majke po jedan privezak za narukvicu, uz poruku o tome koliko je važno čuvati porodične uspomene. Mnogo godina kasnije, na Loli je došao red da nastavi tradiciju. Sećanja i priče počinju da blede, i ona shvata da je krajnje vreme da se ponovo poveže sa kćerkom i unukom, koje je život odveo na drugu stranu.

Privučene neočekivanim telefonskim pozivom, Arden i Loren, Loline ćerka i unuka, žure da je posete u njenoj bajkovitoj brvnari na jezeru. Loli, kao i njena majka pre nje, razotkriva tajne koje kriju privesci, pripovedajući jednostavne priče o sreći, ljubavi i nadi. Preko čarobne narukvice koja se prenosi sa kolena na koleno i spaja pokidane niti prošlosti, tri žene će spoznati da su jedna drugoj najvrednije što imaju.

Yumama i Vulkan vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje Kako se zove autor knjige "Narukvica uspomena"?, dobiće na poklon po jedan primerak knjige.

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd), i to u roku od 14 dana.