Pre pet dana, naš košarkaš Vladimir Štimac je postao tata po drugi put, kada je na svet stigla devojčica Tajra. S obzirom da je u to vreme naša košarkaška reprezentacija bila u Turskoj na Evropskom prvenstvu, Vladimir je uspeo da tek juče, po povratku šampiona u Srbiju, vidi svoju ćerku.

Ponosni tata devojčice neobičnog imena i dečaka Vukana je, naravno, odmah otišao u porodilište, nakon čega je na društvenim mrežama objavio fotografiju i poruku koja je sve nas raznežila.

“Ti znaš da će tata uvek biti tu da bdi nad tobom, danju, noću da čuva svoju princezu i srce svoje. Žao mi je što nisam bio tu kad si došla na svet, ali ne brinem pošto znam da te brat sačekao, bićeš ponosna kad budeš saznala gde je tata bio! Volim te!!!”, napisao je naš istaknuti košarkaš na Instagramu.

Inače, Vladimir je, zajedno sa ostalim članovima svoje neverovatne ekipe i trenerom Aleksandrom Đorđevićem, na Evropskom prvenstvu osvojio srebrnu medalju, a tim povodom je takođe objavio veoma emotivnu poruku:

"Za tebe srce dajem, tebi se do poda klanjam, nebeska Srbijo moja! Jedina želja mi je da te moj sin i ćerka na grudi stave, pa mogu da umrem! Momci, čast mi je bila da budem pored vas, da delim sve sa takvim ljudinama i veličinama. Braćo moja - Simke, Teo, Radulja, Beli, Pefi, Joko, Kale i Nedo nedostajete u svakom pogledu. Veliki Sale, hvala, čast je biti pored tebe i ljudi iz stručnog štaba! Srbija iznad svega!"