Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Princ Vilijam zabrinut: Mislim da će Šarlot biti problematična kada poraste (FOTO)

Britanski princ je do sada već nekoliko puta pokazao da je ima vrlo dobar odnos s decom, a sada je otkrio i kako se snalazi u ulozi oca, budući da je njegova supruga Kejt Midlton zbog rizičnog perioda trudnoće sprečena da mu pomaže.

 Izvor: Foto: Reuter/Daniel Bockwoldt

Princ Vilijam, čija je supruga trenutno u rizičnom periodu trudnoće i ima jake mučnine, u potpunosti se posvetio ćerkici Šarloti i sinu Džordžu. 

Britanski mediji pridružili su se princu Vilijamu u uobičajenom mesečnom obilasku bolnice za hitnu medicinsku pomoć u Liverpulu, gde je doveo osmeh na lica dece koja tamo borave zbog raznih zdravstvenih problema. 

Da je izuzetno dobar u odnosima s mališanima pokazao je već nekoliko puta, a objasnio je kako se u očinskoj ulozi snalazi sada, kada njegova supruga ne može da mu pomogne. 

Povezane vesti

"Džordž već postavlja svoja pravila, a ni Šarlot nije daleko od toga", našalio se 35-godišnji princ. 

Objasnio je da njegova deca prebrzo odrastaju i da nije spreman za to. 

 Foto: AP/Steffi Loos

"Mislim da će Šarlot biti problematična kad malo odraste. Iako verovatno svi očevi to misle za svoje ćerke", rekao je Vilijam 

Princ je nedavno ispratio svog prvorođenog sina u školu, i priznaje da su ga tada preplavile emocije. 

"Većina roditelja je u tom momentu u suzama, a deca su sasvim smirena", objasnio je Vilijam i dodao da je za njega i Džordža taj prvi dan prošao dobro. 

Povezane vesti

"Tamo je bio još jedan roditelj koji je imao mnogo problema s rastankom sa svojim detetom, pa sam zapravo bio vrlo zahvalan što se to meni nije dogodilo. Osim toga, sve je bilo vrlo lepo. U pitanju je odlična škola", rekao je. 

Iako su četvorogodišnji princ Džordž i dve godine mlađa princeza Šarlota po mnogo čemu posebni jer su pripadnici plave krvi, oni su zapravo razigrana deca koja su vrlo slična svim svojim vršnjacima. 

Tako je nedavno otkriveno da Džordž najviše voli da se igra Lego kockicama.

Najnovije

Vesti

Porodica