Nataša Bekvalac i Luka Lazukić bi jedno drugom trebalo da kažu sudbonosno “da“ 25. septembra na Natašin rođendan, i to na Ibici, a društvo će im praviti kumovi, najbliži prijatelji i članovi porodice.

Mladenci će sa gostima uživati sedam dana na Ibici, a nakon venčanja, pop pevačica i njen izabranik će se preseliti iz Beograda na salaš u Čeneju zbog opuštenijeg i mirnijeg života tokom trudnoće.

Nataša Bekvalac i njen izabranik Luka Lazukić pre nekoliko dana su ozbiljno pričali o rođenju ćerkice koja bi trebalo da stigne na svet u martu 2018. i dogovorili su se da porođaj bude organizovan u Beču, naravno ako sve bude teklo po planu jer tamo radi tim lekara koji i vodi njenu trudnoću. Lekari su odlučili da je porode carskim rezom. Ipak, kako je te stvari teško planirati, ostavila je otvorenu opciju i za porođaj u Beogradu jer je, kada se porađala sa prvom ćerkom Hanom, imala lepo iskustvo i u našoj zemlji - kaže dobro upućeni izvor za "Blic".

Prostrano imanje je pravo mesto za idealan porodični život, a par će se vratiti u Beograd kada se nakon porodiljskog bude posvetila poslovnim obavezama.

Kako otkriva izvor, Nataša uopšte nije razmažena trudnica.

"Nataša Bekvalac je izuzetno aktivna trudnica, nastupa, putuje, organizuje venčanje i bračno putovanje, ali i radove na njihovom salašu u Čeneju, koji se privode kraju. Iako je u samom početku, kao i kod svake trudnoće, morala da se pazi, sada se odlično oseća i sve je u najboljem redu, te sve teče potpuno normalno. Vetar u leđa joj, naravno, daje Lukina ljubav i pažnja jer je on od početka veze drži kao malo vode na dlanu, a od kako je trudna sve je usmereno ka njenim željama, ali je ona po prirodi samostalna i ne dozvoljava mu da je u potpunosti razmazi, ali joj njegova brižnost i te kako prija", objašnjava izvor za "Blic".