Mirka Vasiljević i Vujadin Savić veoma su se mladi ostvarili u roditeljskoj ulozi i veoma se hrabro odlučili da uvećaju svoju porodicu za tri tršave glavice. I što je najvažnije, veoma ozbiljno shvatili i prihvatili te svoje uloge.

Koliko su posvećeni svojoj deci može se videti i na Vujadinovom Instagram profilu, na kom on redovno sa prijateljima i pratiocima deli fotografije svojih mališana. Međutim, nisu to samo fotografije, uz svaku od njih stoji, nekada šaljiva, nekada ozboljna, ali veoma emotivna poruka upućena deci od strane oca.

Poslednja u nizu fotografija koju je Vujadin objavio na svom profilu oduševila je sve roditelje, a posebno one koji imaju ćerke i, naravno, posebno - tate! A u pitanju je fotografija sa ćerkom Andrijanom.

Ponosni Vujadin u centru Beograda sa svojom ćerkom šeta držeći je za ruku. Prizor nežne devojčice duge kose i mladog tate koji dostojanstveno stoji upotpunjen je komentarom koji je i nasmejao, ali i raznežio mnoge, jer jasno govori o odnosu i ljubavi tate prema ćerki:

"Jednog dana ćeš pronaći svog princa, ali ja ću uvek bitoi tvoj kralj", napisao je ponosni Vujadin.