Na početku svake školske godine najviše pažnje pridaje se prvačićima, kojima prvi septembar predstavlja veliki događaj u životu. Međutim, to nije samo njihov veliki dan, već i njihovim ponosnim roditeljima.

Kako bi obeležili ovaj poseban trenutak, mnoge slavne mame i tate su na društvenim mrežama objavljivale fotografije svojih školaraca. Neki od njih su već iskusili čari škole, neki su tek krenuli u prvi razred, a neki još uvek idu u predškolsko. Kako god, jedno je sigurno - ponosni roditelji nisu mogli da sakriju sreću:

Dženifer Lopez

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 7, 2017 at 8:10am PDT

Ko bi rekao da preslatki blizanci Dženifer Lopez, Ema i Maks, već pohađaju četvrti razred? “Tako ponosna na moje bebe”, napisala je ponosna mama Dženifer pored fotografije na kojoj brat i sestra poziraju u školskim uniformama.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 7, 2017 at 6:34am PDT

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 7, 2017 at 5:58am PDT

U petak ujutru i u kući slavnog para, glumice Sare Džesike Parker i glumca Metju Broderika, bilo je gužve. Ponosni tata je objavio fotografiju osmogodišnjih bliznakinja Tabite i Lorete koje su pre škole pozirale ispred svog doma u Njujorku. A nešto ranije tog istog dana i zvezda serije “Seks i grad” je takođe objavila fotografiju najstarijeg deteta, četrnaestogodišnjeg Džejmsa Vilikija koji je već krenuo u srednju školu.

Elton Džon

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Sep 6, 2017 at 1:17am PDT

Legendarni britanski pevač objavio je fotografiju svojih školaraca, Zakarija i Ilajdže, i uz nju napisao "Rastopiće mi se srce". 

Džesika Alba i Keš Voren

A post shared by Cash Warren (@cash_warren) on Sep 5, 2017 at 9:32am PDT

Filmski producent Keš Voren, suprug glumice Džesike Albe koja je trudna po treći put, takođe je prvog školskog dana objavio fotografiju svojih mezimica, Honor (9) i Heven (6). Poznati tata je pored fotografije napisao i šaljiv komentar: “Dakle devojke, ako učiteljica pita... Heven, tokom leta smo svakog dana po 20 minuta vežbali čitanje, a sa tobom smo Honor vežbali množenje. ‘Ali tata, ne možemo da lažemo!’ ‘O naravno da ćete moći ako volite svoj iPad’ Lepo se provedite, volim vas mnogo.”

Džesika Simpson

Pevačica i modna dizajnerka Džesika Simpson objavila je fotografiju svoje naslednice Maksvel (5) koja je za prvi dan predškolskog izabrala neodoljivu modnu kombinaciju.

Ketrin Hajgl

Holivudska glumica Ketrin Hajgl objavila je nekoliko fotografija svoje usvojene ćerke Adalaide i uz njih napisala dirljivi opis. “Sve slike su nastale Adalaidinog prvog dana predškolskog, a iz nekog razloga ja sam se rasplakala.”