Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAJAM ZA ŽENE – sve za dame na jednom mestu

VI Lady fair – sajam za žene ispred shopping centra „Ušće“ počinje za samo pet dana. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, Kutku za ulepšavanje...

 Izvor: Foto: Promo

Posetioce očekuje raznovrstan i neprekidan program na bini gde će se neprestano smenjivati plesne grupe, različite vrste fitnesa, zatim svi koji budu posetili manifestaciju uživaće u predavanjima life i business coach-a, Katarine Turčinović, na teme „Značaj ljubavi u životu svake osobe“ i „ Žena kao pokretač porodice i društva“. Dame će moći da se upoznaju i sa najnovijim trendovima u svetu šminke, saznaju tajnu italijanskih lepotica, a moći će da čuju i dosta toga o dijabetesu, merenju pritiska.

Veliko interesovanje je za Kutak za ulepšavanje gde će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. U toku oba dana, dame će potpuno besplatno moći na se našminkaju u šminkernici Marije Nećak i da urade manikir i srede svoje nokte kod Aleksandre Mijailović.

Oko 40 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“ pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a by Dove. 

Najnovije

Vesti

Porodica