Iako ne voli da za medije govori o svojoj porodici, šarmantni glumac je u emisiji Balkanskom ulicom pričao o nekim najitimnijim trenucima iz svog privatnog života. Tako je otkrio da mnogo uči od svojih sedmogodišnjih ćerkica, Mile i Vere.

“Počeo sam mnogo da učim od svojih ćerki, imam ih dve. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shvatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglava, samo gledajući njih dve i prepoznajući njihove osobine”, ispričao je Vojin.

Popularni glumac i njegova supruga Sloboda Mićalović imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, a Vojin je ispričao gledaocima i kako je izgledao trenutak kada je upoznao ljubav svog života:


Foto: Youtube printscreen

“Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studenkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naručito što su većina njih bile klinke. Prrošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio”, govorio je Vojin i prisetio se trenutka kada ga je ugledala majka njegove supruge, Milica.

“Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali je smekšala”, kroz smeh je prokomentarisao glumac.