Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKEND ZA DAME: Za samo dve nedelje, ispred Shopping centra 'Ušće' počinje VI 'Lady fair' manifestacija za dame

Uz besplatan ulaz za sve posetioce, tokom oba dana, 9. i 10. septembra, od 10 do 20 časova organizatori najavljuju pravo uživanje za pripadnice lepšeg pola.

 Izvor: Foto: Promo

Osim bogatog i raznovrsnog programa na bini u kome će posetioci uživati, na Lady fair-u biće oko 50 izlagača, koji će predstaviti širok spektar proizvoda: razne kozmetičke preperate, kreme, maske, aparate za depilaciju, mlečne i voćne napitke, zatim nakit za sveku priliku, razne vrste zdrave hrane i drugih zanimljivih sitnica i brendova interesantnih svakoj ženi...Takođe, veliki broj izlagača organizovaće kreativne radionice u kojima će dame naučiti i saznati dosta toga novog iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene. 

Veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola je za Ženski kutak u okviru koga će se družiti sa astrologom, numerologom i saznati šta ih čeka u budućnosti, zatim organizovan je i „Dan za ulepšavanje“ kada će dame moći da srede svoje nokte, stopala, isprobaju šmiku i još dosta toga.  

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a. 

Najnovije

Vesti

Porodica