Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Surovo pismo Vesne Dedić svima koji su uvredili Anu Nikolić: Kada je rodila dete ona je bila najlepša svom suprugu (FOTO)

Isprovocirana negativnim komentarima na račun Ane Nikolić, književnica i novinarka Vesna Dedić, odlučila je da napiše otvoreno pismo svima koji su žestoko prozivali pevačicu i to, kao i obično, pod lažnim imenima.

 Izvor: Foto: Vladimir Šporčić

Naime, ona je na svom blogu napisala otvoreno pismo pod nazivom "Pismo majmunu". Mi vam ga prenosimo u celosti:

"…Ne mogu da napišem na početku pisma ni dragi ni poštovani jer ti si majmun. Ne znam da li si ikada bio u bioskopu,pozorištu ili pročitao neku knjigu. Ipak,verujem da znaš da većina ljudi poštuje glumice, pevačice, novinarke, književnice jer im svojim pesmama,knjigama,filmovima,predstavama i emisijama ulepšavaju život. Ali, ti to ne gledaš tako. Kao što sigurno prezireš da propuštaš pešake na ulici prezireš i kada bilo koja od tih žena nešto kaže,a da tebi nije po volji. Umesto da uzmeš da pročitaš knjigu koju je neka od njih napisala ili odeš u pozorište da je vidiš kako glumi ti pišeš po portalima komentare prepune govora mržnje. Znaš, trebalo bi da bude kažnjivo kada se rugaš damama koje ne poznaješ i nazivaš ih odvratnim feministkinjama, alkoholičarkama,kurvama,glupačama koje treba linčovati ili bar silovati.

Povezane vesti

Majmune,ja sam morala tebi da se obratim u trenutku kada si nedavno poznatu pevačicu čiju je fotografiju posle porođaja suprug postavio na instagram nazvao debelom nakazom, odvratnom kučkom koja treba da se iseli iz zemlje koliko je ružna! Majmune, ti njene pesme možeš da ne voliš i da pišeš detaljno zbog čega ti se ne sviđaju, ali ona je u trenutku kada je rodila dete svom suprugu najlepša. Ti više voliš da gledaš slike našminkanih porodilja umesto majke kojoj se vide na licu tragovi bola?

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 3, 2017 at 1:24am PDT

Ti, kao prosečan majmun sigurno znaš iz istorije imena dobro udatih Srpkinja, imena snajki Obrenovića i Karađorđevića, Titovih ljubavnica i žena,kao i starleta koje se kite imenima aktuelnih političara.Ti ne znaš niti te se tiče ko je Jelisaveta Načić, Danica Tomić, Marija Magazinović, Draga Ljočić, Ksenija Atanasijević…/uzgred bile su neopisivo lepe /pa pljuješ sve žene koje su se usudile da karijeru i ime naprave sopstvenim učenjem,trudom,snagom volje i talentom.

Povezane vesti

Ja razumem da ti voliš da čitaš novine u kojima je sve crno,da za tebe sve što se desi ne valja i da imaš razlog koji te tera da svačiji uspeh izvrgneš sumnji,a svačiju pobedu podsmehu. Ti,kao prosečan majmun sigurno i ne čitaš tekstove već ti naslov i slika služe da iskoristiš mogućnost da kukavički,pod lažnim imenom i bez ikakvih posledica određuješ meru svačijeg uspeha.A tvoj uspeh je što imaš kome da se rugaš do mile volje,a nećeš popiti ni šamarčinu?

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on Aug 13, 2017 at 2:27pm PDT

A zašto ja tebi majmune pišem? Zato što mi se ovih dana vrzma refren pesme "Jer majmun radi što majmun vidi" i što verujem da će majmuna biti sve više ako im se ne stane na put.I zato što verujem da je najbolja taktika protiv svih majmuna da ga udariš po džepu.Predlažem da se svaki komentar ispod teksta na portalu o bilo kojoj ženi koja ima svoju profesiju na koju plaća porez naplaćuje jedan dinar ako sadrži govor mržnje. Ceo prihod da se uplati za pomoć deci koju je neki majmun napravio i zaboravio da postoje.

Povezane vesti

Ja sam protivnik zabrana. Zato,piši i dalje,ali plati porez na mržnju ili bar budi muško i stani ispred brata, oca, majke, kćerke, sina ili muža one kojoj se rugaš da te bar pljunu… pa ti meni da pišeš kakav je osećaj, čak i kada nema svedoka takve uvrede. Majmune…"

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica