Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radionica za roditelje đaka prvaka: Pripremite sebe i svoje dete za polazak u školu

Na radionici koja će biti organizovana 26. avgusta 2017. u 16 časova u Beogradu, svi zainteresovani roditelji đaka prvaka će moći da dobiju korisne i praktične informacije i savete kako da svom detetu pruže pravu podršku i bez stresa ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Radionica, koja je deo projekta #Neguj radost života, Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ će se sastojati iz dva dela. U jednom će, iskusna učiteljica uputiti roditelje u sve što je potrebno da znaju o nastavi i školi. A u drugom će, od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nose, kako da rade na sebi i pomognu detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

"Za đaka prvaka, škola je ogromna promena u životu. Toliko velika da je čak i roditeljima teško da je zamisle i prihvate. Ali upravo roditelji moraju biti pravi oslonac detetu, kako bi uspešno savladalo promenu i istinski razumelo zašto je škola važna i kako da u njoj uživa. Zato, roditelji osećaju odgovornost da svoju ulogu odigraju najbolje što mogu, a pritom i njima samima treba podrška da se adaptiraju na nove okolnosti. Sve ovo su razlozi zbog kojih sam napravila ovu radionicu", istakla je Milica Stojiljković, autor radionice i savetnik za lični razvoj i mama prošlogodišnjeg đaka prvaka i dodala da će radionica biti besplatna za prvih 50 roditelja.

  Foto: Promo

Pored važnih informacija, praktičnih primera i vežbi, podrške i inspiracije, sa radionice će roditelji poneti i materijale koji im mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

Radionici mogu prisustvovati roditelji koji se unapred prijave putem veb sajta lepomije.rs do 25. avgusta 2017, jer je broj mesta ograničen.

Organizator radionice je Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, koji je posvećen ličnom razvoju odraslih i dece, kroz praktikovanje adekvatne kombinacije metoda ličnog razvoja i veština komunikacije i poslovnog razvoja. Programi Centra podrazumevaju različite nivoe i forme obuke: radionice, seminare, individualne konsultacije, predavanja. Radionica za roditelje đaka prvaka je program u okviru projekta „Neguj radost života“, zahvaljujući kome svako može da radi na unapređenju svojih ličnih i profesionalnih kvaliteta i izabere da bude bolja verzija sebe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica