Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vreme je za ludu zabavu: 'Mame u provodu' (samo) u bioskopima (TREJLER)

Kada mame krenu u provod, to izgleda ovako... Komedija koja će vas sigurno rasplakati, stigla je u naše bioskope!

 Izvor: Foto: Promo

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili“ – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene). 

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane "Mame" (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama“ mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

"Mame" stižu u domaće bioskope 10. avgusta 2017.

Yumama i Taramount vas nagrađuju

Prve tri čitateljke koje na mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje Koja glumica se našla u ulozi mame Emili? osvojiće po dve karte za film "Mame u provodu" (bioskop Tuckwood, 30. avgust u 18:10h).

Napomena: Dobitnice će dobiti odgovor na mejl, a njihova imena će se naći na spisku dobitnika na biletarnici bioskopa.

Najnovije

Vesti

Porodica