Voditeljka i TV lice, Snežana Dakić, uvek je isticala kako svoju ćerku Lauru, koju je dobila u braku sa Vladimirom Mikićem, vaspitava potpuno liberalno, kako njena ćerka voli da se sređuje i ne izlazi iz kuće bez torbice, kao i da joj dozvoljava da se šminka.

A nakon što je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi da mala Laura ima privremene tetovaže, reagovali su i mediji i čitaoci i uputili joj brojne komentare. 

Međutim, popularna voditeljka, kao i svaka majka, najosetljivija je na svoje dete, i odlučila je da se oglasi:

"Maločas čitam tekst kako sam dozvolila ćerki od 11 godina da se tetovira. Pa da objasnim: u pitanju je nalepnica koja će se ubrzo isprati. Među decom njenih godina , to je jako moderno. Leto je i zašto da ne.

Lično nemam ni jednu tetovažu. A svakako nisam sišla s'uma da pustim dete da se tetovira. Zato , molim, bez dezavuisanja.

Takođe, Laura se ne šminka. Kad je bila manja imala je fazu da želi da se šminka, to je bio deo njenog razvoja, ali za po kući ili za nastupe sa plesnim klubom, kada se sva deca šminkaju. Zato sada ima svoje koferče sa šminkom, koji nosi na takmičenja iz džez baleta. A učestvovala je i na državnom i na evropskom prvenstvu.

Pored toga ima sve petice, govori engleski i nemački, svira klavir i gitaru, ume da jaše konja i da igra tenis. Skromna je i časna devojčica. Molim da je ostavite na miru. Ako je neko još jednod dirne, imaće posla sa mnom. A svaka majka će me razumeti.

I sad bih napisala jednu psovku upućenu pametnjakoviću koji se našao pametan da piše o meni i mom detetu. Ali pristojnost mi ne dozvoljava", završila je Snežana.