Pop-pevačica Nataša Bekvalac i njen partner Luka Lazukić početkom sledećeg proleća postaće roditelji jer je pevačica u drugom stanju!

Kako "Svet" saznaje, Nataša je dva meseca trudna, a ovu činjenicu probala je da sakrije od javnosti. Međutim, to joj nije pošlo za rukom jer je prošle nedelje rano ujutru viđena kako odlazi kod ginekologa u jednoj privatnoj klinici.

"Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vreme to sačuva za sebe. Pevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj pre nekoliko nedelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posete ginekologu, više nije bilo sumnje", navodi izvor blizak pevačici.

Na to kako je Luka reagovao, Natašina drugarica kaže:

"Oboje su presrećni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vreme", kaže drugarica.

Podsetimo, Nataša Bekvalac i preduzetnik i IT stručnjak Luka lazukić uplovili su u romansu ubro nakon što se Bekvalčeva razvela od drugog supruga Ljube Jovanovića.