Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaš sin ima čudne oči: Komentar koji me je uvredio, mojoj bebi je spasao život (VIDEO)

Tokom uobičajene kupovine, kasirka u prodavnici prokomentarisala je kako njen sin ima 'čudne' oči. Iako se u prvom trenutku uvredila, Dženin je kasnije ipak odvela sina kod lekara. Ovo je njena priča...

 Izvor: Foto: Printscreen video

Dženi Marfi iz Mersisajda je, kao i obično, u kupovinu pošla sa sedmomesečnim sinom Bilijem. Od kasirke su, umesto uobičajene ljubaznosti, dobili komentar da su Bilijeve oči "čudne i zastrašujuće".

Dženi je, prirodno, bila ljuta i šokirana zbog tog komentara i odmah je napustila radnju. Međutim, Bili je beć mesecima gubio snagu umesto da jača, povraćao je mleko koje popije, a čvrstu hranu je odbijao.

Povezane vesti

Vodila ga je kod lekara na redovne preglede na kojima su joj lekari govorili da nema razloga za zabrinutost, jer se, kako su joj govorili, to često dešava kod dece koja prelaze sa mleka na čvrstu hranu.

"Bili je prečesto i predugo gledao nadole i video mu se veći deo beonjače nego što je uobičajeno, ali nikada nisam mislila da je to simptom bilo čega", priča medijima Dženi.

Kako nije mogla da se reši zabrinutosti nakon te kupovine, ponovo se obratila lekaru. Odmah je zaključio da izgled njegovih očiju odaje da mu je mozak pun tečnosti i da to mora hitno da se pogleda.

Skeniranje mozga pokazalo je da maleni Bili na glavi ima masu koju nisu identifikovali do sledećeg pregleda, kada je ustanovljeno da je u pitanju tumor mozga.

"Obamrla sam kada su mi to rekli", kaže Dženi, a šest dana nakon dijagnoze Bili je otišao na operaciju koja je trajala pet sati. Sve se dešavalo u vreme Božića prošle godine, a Bili je 30. decembra počeo sa terapijama hemoterapije.

Povezane vesti

Prognoze lekara nisu bile ohrabrujuće - davali su mu svega 25 odsto šansi za oporavak, ali mali Bili pokazao im je da greše jer se sjajno oporavlja.

"I dalje primećujeme neke probleme - ponekad je previše slab za hodanje, pa pazimo na to i redovno ga vodimo na kontrole, ali generalno svi lekari kažu da se sjajno opravlja i sve više se razvija u zdravog dečaka", kaže Dženi.

Tokom uobičajene kupovine, kasirka u prodavnici prokomentarisala je kako njen sin ima 'čudne' oči. Iako se u prvom trenutku uvredila, Dženin je kasnije ipak odvela sina kod lekara. Ovo je njena priča...
Izvor: YouTube

Najnovije

Vesti

Porodica