Budući da lepa Mila u Mađarskoj snima filma The Spy Who Dumped Me, cela njena porodica se privremeno preselila u glavni grad ove zemlje. Pored supruga i kolege Eštona Kučera, tu su još i njihova dvogodišnja ćerka Vajat Izabel i šestomesečni sinčić Dimitri Portvud.

Dok je Mila na snimanjima, njen dragi vodi računa o mališanima, a gotovo svakodnevno ovaj srećni tata i njegovi najverniji drugari posećuju sportske događaje na bazenima.

Foto: EPA/Tibor Illyes

Tako je pre nekoliko dana Ešton u društvu malene Vajat uživao u plivačkim trkama, a dvogodišnjakinja, koja je veoma pažljivo pratila takmičenje, u jednom trenutku je poželela vodu. Njen tata joj je dao flašicu, a zatim ju je nežno pomazio po glavi, potpuno nesvestan činjenice da ga paparaci vrebaju iz svakog ugla.

Uz to, kada su navijači potali previše bučni, Ešton je svojoj ćerkici stavio štitnike za uši kako bi nastavila bezbrižno da uživa u trkama.

Mila Kunis i njen suprug trenutno borave u Budimpešti, gde s decom redovno posećuju Svetsko prvenstvo u vaterpolu i Svetsko prvenstvo u plivanju, što je prava poslastica za paparace!