Pevačica koja je rado nosi kratke topiće i uske toalete u poslednje vreme preferira udobnost i uvek na sebi ima poveći džemper, majicu ili haljinu koja se širi ispod grudi. Pored toga, mediji su primetili da neretko krije stomak torbom kad naiđe na paparace, a sve to je podgrejalo priče da je u drugom stanju.

Najnovije Rijanino izdanje koje je privuklo pažnju sedme sile jeste elegantna haljina koju je ponela na evropskoj premijeri filma Valerian And The City Of A Thousand Planets. Njen izbor za veče u Londonu bila je toaletas potpisom Đambatiste Valija koja ističe pevačicin dekolte i krije... sve ostalo.

Društvene mreže prepune su komentara da je Rijana ponela tipičnu trudničku haljinu, a njeni fanovi već slave dolazak naslednika ili naslednice na svet. Ipak, pevačica i dalje ne oglašava, a mnogi su primetili da je već mesecima nismo videli u bilo kom komadu kojim otkriva oblik svog stomaka...

Pre izvesnog vremena, američki mediji su javili da je poznata pevačica u drugom stanju, što ona nije ni potvrdila ni demantovala. Ipak, iako je poznata po prenaglašenom seksepilu, Rijana već nedeljama nosi samo predimenzioniranu odeću.