Roditelji veoma emotivno doživljavaju i podnose odrastanje i sazrevanje sopstvene dece. Kada je u pitanju vaspitanje dece unutrašnje borbe su neprekidne, u glavi im se večito mota bezbroj pitanja, a preispitivanje odluka nikada ne prestaje.

A bura emocija i sećanja se probudi naročito onda kada naiđemo na stare fotografije.

Upravo to se dogodilo i našoj popularnoj pevačici Goci Tržan kada je među starim uspomenama pronašla fotografiju svoje ćerke Lene kada je ona bila stara samo tri dana. Emocije nije mogla da suzbije i poželela je da ih podeli sa svim prijateljima i pratiocima na svom Instagram profilu.

"Pronađoh juče ovu fotografiju i srce mi je preskočilo. Moja ćerka, tri dana stara... Pomisliš da je teško u tom periodu nespavanja, dojenja, temperatura, prohodavanja, plakanja, umora.. A onda devojčica poraste i shvatiš da bi se vratila u to vreme samo da je uvek imaš u blizini i u naručju, da te drži za ruku dok spava i traži toplinu tvoje kože kad oseti makar i malu nesigurnost.

Nedostaje mi toliko, a ne smem da je sputavam u sticanju samostalnosti. Zato uživajte drage mame u onom "najtežem" periodu jer najteže tek dolazi!", napisala je mama Goca.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jul 24, 2017 at 2:02am PDT