Ako izuzmemo sportske uspehe zbog kojih je gotovo svakodnevno na stranicama svih sportskih novina, poslednjih nedelja zvezda španskog Real Madria, Kristijano Ronaldo, u žiži je interesovanja i zbog svoje dece.

Naime, pre nekoliko nedelja ovaj uspešni fudbaler postao je otac blizanaca, dečaka i devojčice, koje je rodila surogat majka, a zbog čega su deca na svet došla na taj način glavna je tema svih medija.

Pored kontroverzi koje kruže, a u vezi su sa majkama njegove dece, sedmogodišnjeg Kristijana Ronalda Mlađeg, kog je takođe rodila nepoznata žena, i blizanaca, tema kojom se bave svi svetski mediji svakako je i njegova devojka Georgina Rodrigez.

Naime, već neko vreme nagađa se i priča o tome da li je prelepa izabranica slavnog fudbalera u drugom stanju, a analizira se svaki njihov pokret, fotografija i način na koji njoj stoji odeća. A sada je Kristijano jednom fotografijom odlučio da tačkom zameni sve upitnike.

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju porodice u bazenu. Sa fotografije na kojoj se vide svi članovi ove brojne porodice nije izostavljen ni onaj budući koji se nalazi u Georgininom stomaku koji se na fotografiji jasno vidi.