Poznata američka glumica koja je stekla svetsku slavu ulogom u televizijskoj seriji Diznijevog kanala, Lizi Mekgvajer, Hilari Daf, nabacila je nekoliko kilograma viška, a mnogi njeni fanovi smatraju da je nedopustivo što više nije u top formi. 

Mnogi smatraju da devojka koja ima tek trideset godina sebi ne sme da dozvoli ovako drastično variranje kilaže, međutim, Hilari se ne opterećuje svojim izgledom i ponosno nosi bikini i to u pastelnoj boji.

Paparaci su fotografisali mladu glumicu na plaži u društvu misterioznog muškarca, a mnogi su prokomentarisali da bi pod hitno trebalo da smrša i reši se masnih naslaga i celulita.

Međutim, ako uzmemo u obzir da je mlada glumica i mama, verujemo da zbog posla i majčinskih obaveza ne stiže da se u potpunosti posveti sebi.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on May 16, 2017 at 2:10am PDT

Podsećamo, Hilari je sina Luku Kruza dobila sa NHL igračem Majkl Komrijem od koga se razvela nakon samo tri godine braka.

Iako svi komentarišu da pod hitno treba da smrša i reši se masnih naslaga i celulita, slavna holivuska glumica Hilari Daf ne mari, već bez kompleksa uživa na plaži u minijaturnom bikiniju.