Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omiljeni Malci u novoj avanturi: Film 'Grozan ja 3' u domaćim bioskopima

Na radost svih, a posebno mališana, omiljeni likovi iz franšize "Grozan ja" stigli su u naše bioskope, u potpuno novoj avanturi!

 Izvor: Foto: Promo

Iluminejšn i Univerzal Pikčers su svojim blokbasterom "Grozan ja" svetskoj publici podarili super-zlikovca Grua i njegove Malce. Nakon što je postao otac siročićima Margo, Edit i Agnes, što je prvobitno bio deo plana da ukrade Mesec, Gru je na kraju odustao od života kriminalca i od super–zloće postao super–ćale.

U filmu "Grozan ja 2", Gru je regrutovan u Ligu protiv zlikovaca (AVL), gde je svoje veštine bivšeg zlikovca stavio u službu pravde, kako bi se pobedili najgori od najgorih. Gru nije nikako očekivao da je bilo kakva romansa pred njim, ali se ipak strasno zaljubio u svoju partnerku, super – špijunku Lusi. Na zadovoljstvo svojih ćerki, koje su oduvek želele mamu, konačno je i zaprosio Lusi.

Ovog leta u filmu "Grozan ja 3", Gru i njegova nova supruga Lusi nikako ne mogu da stanu na put poslednjem u nizu zlikovaca koji su pretnja celom čovečanstvu. Radi se o bivšoj dečijoj TV zvezdi, sada liku opsednutom osamdesetim godinama, po imenu Baltazar Bret, koji je otpušten u toj dekadi, a sada je rešen da se osveti Holivudu. Rezultat uvodnog okršaja je poniženje i otpuštanje Grua i Lusi od strane novog šefa u AVL.

Pošto je otpušten, Gru se oseća kao gubitnik i muči se ne bi li shvatio šta dalje da radi. I baš kada je izgledalo da je dotakao samo dno, pojavljuje se stranac koji ga obaveštava da mu je umro otac i da ima davno izgubljenog brata blizanca, po imenu Dru, koji žarko želi da ga upozna.

"Graozan ja 3" trenutno možete pogledati u bioskopima širom Srbije.

Yumama i Taramount vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na i-mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje: Kako se zove novi zlikovac u filmu GROZAN JA 3?, osvojiće promotivni poklon (privezak za ključeve i igračkicu).

Software:Adobe Photoshop CS6 (Macintosh) Created: 2016:12:13 16:47:24

Software:Adobe Photoshop CS6 (Macintosh) Created: 2017:01:04 15:55:43

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2016:12:15 15:18:52

Napomena: Zajedno sa odgovorom pošaljite i Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

Najnovije

Vesti

Porodica