Otkako je saznala da je trudna, 35-godišnja teniserka Serena Vilijams ne skida osmeh s lica, a o tome koliko ima samoupozdanja govori i to što je pristala da pozira gola čuvenoj fotografkinji Eni Lebovic.

Njena figura, sa trudničkim stomakom, krasi naslovnu stranu najnovijeg broja magazina "Veniti fer" (Vanity Fair), koji najavljuje intervju sa "najboljom sportistkinjom sveta i uskoro mamom".

Slavna teniserka je za čuveni magazin ispričala da nije ni pomišljala da je u drugom stanju sve dok nije osetila jaku mučninu tokom treninga. Test za trudnoću je, kako kaže, uradila na nagovor prijateljice koja je posumnjala da je trudna.

Vest da će postati mama saznala je u hotelu u Australiji, u pauzi fotografisanja za jednu modnu kuću. Kaže da joj je u tom trenutku srce stalo.

"O moj Bože, ovo je nemoguće. Treba da odigram turnir. Kako ću da igram Australijan open? Planirala sam da ove godine osvojim i Vimbldon", ispričala je Serena za Veniti fer šta joj je sve u tom trenutku palo na pamet.

Svoju prijateljicu Džesiku poslala je tada u apoteku da kupi još pet testova za trudnoću kako bi proverila da li je tačan rezultat koji je prvi test pokazao. I svi su bili pozitivni, priseća se Serena.

Serena je u intervjuu za otkrila i da planira da se vrati na teren u januaru 2018. godine.