Anđelina Džoli otvorila je dušu u intervjuu francuskom "Elu" i ispričala koliko joj nedostaje majka, Maršelin Bertran koja je 2007. preminula od raka jajnika, i koliko žali što njena deca nisu upoznala baku.

"Znam koliko bi ona bila važna u njihovim životima i žalim zbog svega što nam je svima uskraćeno", rekla je lepa glumica i dodala: "Dala bih sve na svetu da je mogla da bude uz mene sve ovo vreme. Bila mi je potrebna... Ali, često u mislima razgovaram s njom i razmišljam šta bi mi ona rekla i kako bi me savetovala."

Maršelin Bertran/ Foto:Profimedia

Maršelin, koja je takođe bila glumica, očigledno je izvor inspiracije svojoj ćerki, koja kaže da se trudi da svojoj deci usadi važne životne lekcije kojima je nju njena majka naučila, prenosi

"To je najveći dar, i najveća odgovornost", rekla je Anđelina o odgajanju dece.

Foto: Profimedia

"To znači da morate da dajete sve od sebe da život živite u skladu sa vrednostima u koje verujete, tako da budete istinski primer svojoj deci. Trudim se da decu učim tako što ću biti dobar uzor, tako što ću biti obzirna i svesna drugih ljudi, tako što ći biti odgovorna. I trudim se da kod njih izgradim širi pogled na svet.

Džolijeva i Bred Pit, koji su se rastali krajem prošle godine, odgajali su šestoro dece, usvojene Medoksa (15), Paksa (13) i Zaharu (12), i biološku decu Šajlo (10), Noksa i Vivijen (8).

Foto: AP/ Heng Sinith