Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Foto konkurs za decu i mlade 'Moj ljubimac'

Dečji kulturni centar Beograd raspisao je prvi foto konkurs za decu i mlade pod nazivom "Moj ljubimac".

  Izvor: Foto: Promo

Konkurs je otvoren do 5. juna, a svi zainteresovani fotografije mogu slati na mejl: [email protected]. Dodela nagrada, diploma i otvaranje izložbe je u subotu, 10. juna u 11 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd, Takovska 8 kada će i Veterina Beograd organizovati udomljavanje napuštenih pasa iz gradskog azila. 

Fotografije treba slati kao jedan prilog mejla (attachment) sa sledećim podacima: ime i prezime učesnika, kućna adresa, škola i razred koji pohađa, broj mobilnog telefona i mejl  na koje treba poslati rezultate konkursa. Svaka fotografija ne sme biti manja od 3 MB.

Predviđene su  tri takmičarske kategorije: deca od prvog do četvrtog, petog do osmog  razreda i srednjoškolci. Svaka kategorija podrazumeva po tri nagrade za najbolju fotografiju (prva, druga i treća).

Sem nagrada za najbolju fotografiju biće dodeljene  pohvale za fotografije: najčupaviji ljubimac, najsmešniji, najveseliji, najružniji, najtužniji, najbolji drug, najmanji, najveći, najsrećniji, najgladniji, najzaljubljeniji par, najbolja mama, nastariji, ljubimac sa najvećim ušima, ljubimac sa najvećim brkovima, sa najdužim repom, sa najkrećim repom, sa najlešim  očima  i sa najlepšim osmehom.

Svi učesnici i posetioci imaće prilike da dobiju besplatne veterinarske savete, a nagrađene fotografije biće izložene na sajtu i u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2017:05:23 14:07:03
Foto: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica