Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodan Ćustić uskoro tata po šesti put: 'Plašim se samo da se nikad neću naspavati'

Naš proslavljeni glumac Slobodan Ćustić i njegova supruga Jelena uskoro će poželeti dobrodošlicu svom četvrtom zajedničkom detetu.

 Izvor: Foto: Story/Vladimir Šporčić

Plašim se samo da se nikad neću naspavati. Ali, daće Bog da to bude jedina moja briga, kaže proslavljeni glumac kome su posle jedne pozorišne predstave svi čestitali što će po šesti put postati tata.

Na premijeru predstave "Totovi", u Beogradskom dramskom pozorištu, Slobodan Ćustić je bio sa sinom Vasilijem. Dok su mu kao upravniku pozorišta čestitali na uspešnoj premijeri ove nove predstave, pljuštale su i čestitke na prinovi koja stiže na jesen. Naime, supruga Slobodana Ćustića, Jelena, čeka bebu, a porodica je, kako kaže glumac za "Blic" - presrećna.

"Deca stalno pitaju kada će mama da donese bebu!" kaže Slobodan. Na pitanje da li je danas teško izaći na kraj sa decom, sa odrastanjem i postavljanjem na pravi put, glumac kaže:

"To je veoma lako. Za to treba samo mnogo ljubavi i nimalo sebičnosti. Svi u sebi imamo ljubav, a sebičluk koji se javlja kod ljudi je zapravo samo strah... Osećam se sjajno kao budući tata, po šesti put. Samo se malo plašim da li ću uspeti da se naspavam. Ali, daće Bog da to bude jedina moja briga", kaže Slobodan Ćustić koji je, između ostalog, često bio tema polemika i zbog velike razlike u godinama između njega i njegove supruge Jelene. Naime, Slobodan Ćustić ima 58, a njegova supruga 35 godina. Glumac nam kaže da je ta razlika u godinama nebitna i otkriva nam zašto su on i njegova supruga odlična kombinacija.

Povezane vesti

"Nemamo problem oko razlike u godinama. Jednostavno, njena duhovnost i intelekt su na mnogo višem nivou nego kod nekih drugih žena njenih godina. A ja opet imam jedno životno iskustvo koje daje neku smirenost. Njeno nestrpljenje i moja smirenost su odlična kombinacija", kaže Slobodan Ćustić, koji u braku sa suprugom Jelenom ima sinove Vasilija, Vida i Tanasija, i ćerku Zariju, a u prethodnom braku dobio je sinove Nikolu (36) i Ljubomira (32).

Najnovije

Vesti

Porodica