U martu 2016. godine ćerka američkog predsednika i milijardera Donalda Trampa, Ivanka, na svet je donela svoje treće dete, zdravog dečaka kojem su ponosni roditelji dali ime Teodor Džejms Kušner.

Trampovi su oduvek bili u žiži interesovanja, ali maleni Teodor imao je i tu privilegiju da se rodi baš one godine kada je njegov poznati deda odlučio da se kandiduje za predsednika Amerike. Od tog trenutka interesovanje za Trampove je doseglo neverovatne razmere, a najmlađi član porodice uz tu ogromnu pažnju medija raste od prvog dana.

Kako je Ivanka, čini se, miljenica Amerike, tako su i njena deca nekako spontano, uz nju, postala pravi mali mezimci stanovnika ove države. Zbog toga, Ivanka često objavljuje detalje iz svog privatnog, porodičnog života i onda se zajedno sa svojim obožavaocima raduje uspesima svojih mališana.

Tako je i ovaj veliki događaj u porodici Tramp - Kušner Ivanka podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Baš kao što je, nekoliko meseci ranije, ponosna mama objavila da je njen najmlađi sin propuzao, sada je podelila vest da je njen sin prohodao.

"Velika noć za bebu Teodora. Napravio je svoje prve korake!", napisla je Ivanka u opisu videa koji je osvojio i osmehe i srca miliona ljudi koji su videli.

Big night for baby Theodore. He took his first steps!