Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktor Troicki u iščekivanju bebe: Izabrali smo ime koje ima veze sa porodičnom tradicijom

Poznati teniser, koji će se uskoro po prvi put ostvariti u ulozi roditelja otkrio je prve detalje o svojoj bebi...

 Izvor: Foto: Instagram

Srpski teniser Viktor Troicki ističe da jedva čeka da upozna svoje prvo dete, koje će na svet stići tokom Rolan Garosa.

Prošle sedmice, Viktor je odsustvovao s turnira u Madridu kako bi proveo vreme sa svojom suprugom Aleksandrom. Trenutno boravi u Rimu, gde se održava prestižni ATP turnir, a planira da se vrati u Beograd čim porođaj počne. Teniser priznaje da je veoma uzbuđen.

"Imam i tremu jer ne znam šta me sve čeka. Sve će i Aleksandri i meni biti novo, uzbuđeni smo i jedva čekamo", objašnjava on i dodaje: "Svi kažu da je to najlepši period, da je kada dobijete dete sreća potpuna i ja jedva čekam da je osetim. Biće novo iskustvo, ali tek nam sledi najlepši period u životima."

Povezane vesti

I Viktor i njegov blizak prijatelj Novak Đoković ove godine postaće očevi - Viktor će dobiti prvo, a Novak drugo dete, zbog čega su Viktor i Aleksandra popričali o roditeljstvu sa Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

"Na turniru u Monte Karlu bili smo zajedno sa suprugama pa smo razgovarali. On je iskusniji, tako da cenim svaki savet koji dobijem. Mada, Aleksandra sve to mnogo više upija, sa Jelenom je pričala. Ja sam još uvek toliko uzbuđen da ne znam šta me čeka."

On ističe da u početku neće porodično putovati na turnire.

"Isprva nećemo jer će bebica biti mala, ali kasnije da. Biće mi interesantno da sve organizujem i uklopim. Ma biće sve sjajno."

Što se tiče odabira imena, Troicki je misteriozan, ali je otkrio jedan detalj.

"Izabrali smo ime, sve što mogu da kažem je da ima veze sa porodičnom tradicijom. Dogovorili smo se da ne pričamo nikome, samo moji roditelji znaju za to", kroz osmeh kaže Viktor.

Najnovije

Vesti

Porodica